Gå til hovedindhold

Infohuset

Er du interesseret i udviklingen af Lisbjerg? Kig forbi Infohuset i Lisbjerg og bliv opdateret på alt det nye, der sker i området.

 • Læs op

Indhold

  Find vej til Infohuset

  Infohuset har adressen Elmehøjen 21, 8200 Aarhus N. For at komme ned til infohuset, skal man igennem 2 cykelbomme, der ligger for enden af Elmehøjen. Hvis man kommer med Letbanen, kan man gå igennem Lisbjerg Byhaver, lige op til hoveddøren.

  Åbningstider

  Obs. Infohuset holder lukket fra og med uge 28 til og med uge 32. Første åbningsdag efter ferien er fredag den 9. august. 

  Fredag kl. 13:00 - 15:00
  Tredje lørdag i måneden kl. 10:00 - 12:00

  Slå endelig vejen forbi og del dine gode idéer eller spørgsmål med dem, der ved allermest om projektet – hvad end det gælder anlæg af nye veje eller kommende udbud af arealer.

  Kontor og udstilling

  Infohuset er multifunktionelt og fungerer som bl.a. satellitkontor for arbejdsgruppen bag udviklingen af Lisbjerg, udstillingslokale for en kontinuerligt voksende bymodel og mødested for dem, der er nysgerrige på udviklingen i området.

  Bæredygtighed er – som i udviklingen af Lisbjerg – også et gennemgående tema i Infohuset, som oprindeligt stammer fra det gamle Amtssygehus i Tage-Hansens Gade, der også er et af Aarhus Kommunes udviklingsområder.

   

  Sidst opdateret: 9. juli 2024